Tokyo Rumania Go Koza

Blog

cupa monidala 2

Posted by tokyorumaniagokoza on June 25, 2010 at 8:49 PM

CM 2010: Danemarca, facuta sushi de Japonia

http://www.ziare.com/cm-2010/japonia/cm-2010-danemarca-facuta-sushi-de-japonia-1024084

Danemarca a fost facuta sushi de Japonia in meciul ce a decis cea de-a doua echipa din Grupa E calificata in optimile Cupei Mondiale. Niponii s-au impus clar, cu scorul de 3-1, si sarbatoresc performanta de a ajunge in faza eliminatorie a Mondialului.

danezii au inceput jocul in atac, insa intentiile lor ofensive au primit o adevarata lovitura in minutul 17, atunci cand Honda a transformat o lovitura libera de la 25 de metri profitand si de o eroare a portarului Sorensen.

Nordicii au incercat sa revina in joc, insa au mai primit un gol tot din faza fixa, Endo reusind si el sa marcheze tot din lovitura libera.

Avand un avans de doua goluri pe tabela de marcaj, niponii au adoptat o tactica excelenta, grupandu-se in aparare pentru a bloca atacurile adverse si pasand la Honda, in adancime, atunci cand aveau posesia balonului.

Danemarca a avut cateva ocazii bune, ratate cu nonsalanta de Tomasson sau Poulsen inainte de a reduce din diferenta. Arbitrul a dictat penalti in urma unui duel dintre Agger si Hasebe iar Tomasson a inscris dupa ce mingea respinsa in prima faza de portarul Kawashima i-a revenit.

La scorul de 1-2 danezii mai aveau de doua goluri pentru a se califica in optimi, insa cei care au punctat au fost tot japonezii, Honda avand o actiune personala splendida si pasand catre Okazaki care, liber, a impins balonul in plasa.

Japonia invinge clar o Danemarca mult sub asteptari si se califica in optimile de finala ale Cupei Mondiale. partida dintre Japonia si Danemarca a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul intalnirii.

Categories: stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments