Tokyo Rumania Go Koza

Blog

stiri-toyota

Posted by tokyorumaniagokoza on February 9, 2010 at 3:01 AM

Folosirea unui sistem de franare similar cu cel al modelului Prius, ar putea face ca modele hibride Sai si Lexus sa fie si ele rechemate in service de Toyota.

 

Toyota pare ca nu isi mai revine din pasa proasta care i-a macinat imaginea saptamanile trecute. Dupa cele peste opt milioane de unitati rechemate in service pentru probleme la pedala de acceleratie si la covorase, Toyota a recunoscut, la sfarsitul saptamanii trecute, ca exista probleme si la sistemul de franare al noului Prius, insa ezita sa anunte o rechemare oficiala in service pentru modelul hibrid.

Daca va exista o rechemare in service pentru noua generatie Prius, atunci japonezii se vor pregati si de primele recall-uri Lexus si Sai, hibridele celor doua subsidiare folosind acelasi sistem de franare. Problemele apar atunci cand temperatura exterioara scade, in conditii de iarna franarea devenind astfel ineficienta.

Recall-ul ar urma sa afecteze modelele Sai si Lexus vandute in lunile iulie si decembrie ale anului trecut. Numarul total de masini ramane inca o necunoscuta, dar se vehiculeaza ca este vorba despre 4000 de unitati din fiecare model in Japonia si peste 10.000 de unitati din fiecare model pe celelate piete.

Categories: stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments